Youngtimer Onderhoud

Gepubliceerd feb. 05, 22
6 min read

Velgen Kopen - Goedkopestalen Velgen

Heeft u spoorverbreders of spacers nodig? Dan is het wellicht eerst interessant om u uit te leggen wat een spoorverbreder of spacer is en waarvoor u ze kunt gebruiken. Spacers zijn ronde metalen schijven die we tussen de velg en de wielnaaf aanbrengen, zodat de wielen verder naar buiten komen te staan - velgen kopen.

Met de spoorbreedte bedoelen we de afstand tussen het midden van de rechter band en het midden van de linker band. Door het gebruik van spoorverbreders ligt de auto beter op de weg. auto velgen kopen. Over het algemeen worden spacers gemaakt van aluminium, magnesium of een mengsel van allebei. Door een spoorverbreder op uw auto te laten monteren heeft u meer controle over uw auto en zal uw auto meer opvallen zeker in combinatie met een stel mooie velgen.

Velgen Kopen - Bandenservice

De apk-meester zal niet meteen kijken of er spoorverbreders op uw auto zitten. Hij zal wel bekijken of de spoorverbreders niet voor technische mankementen zorgen, waardoor de auto eventueel niet door de Apk-keuring komt. De regel geldt dat de spoorverbreder maximaal 2 procent groter mag zijn dan de maat die op het kentekenbewijs of in het kentekenregister staat.

Velgen Kopen? Zowel Lichtmetalen Velgen Als Stalen VelgenGoedkoop Velgen Voor Personenauto's Kopen
Nieuwe Velgen Nodig?Aluminium Velgen, Aluminium Autovelgen

Zo mogen de bouten en moeren bijvoorbeeld niet te kort te zijn en minimaal 10-12 mm ingeschroefd zijn. Voor- en nadelen Spoorverbreders of spacers brengen een aantal voor- en nadelen met zich mee, waarover we u hieronder graag meer vertellen. auto velgen kopen. Spoorverbreders of spacers hebben de volgende voordelen: Uw auto krijgt zowel een sportiever als een pittiger uiterlijk.

Onderhoud Oldtimer

Spoorverbreders creëren meer ruimte voor bredere banden. Spoorverbreders verbeteren de prestaties van de auto. Met spoorverbreders op de voorwielen ligt uw auto stabieler op de weg. Montage van spoorverbreders op de achterwielen zorgt ervoor dat u de auto gemakkelijker kunt insturen. Door het gebruik van spoorverbreders is er meer ruimte voor grotere remmen (volrubberbanden).

Hierover vertellen we u in de volgende alinea meer. Zijn er ook nog nadelen verbonden aan het plaatsen van spacers op uw auto? Dat is inderdaad het geval. auto velgen kopen. De montage van spacers kan de volgende minpunten hebben: De wiellagers van uw auto kunnen meer belast worden. Spoorverbreders hebben namelijk invloed op de ophangingswaarden van de auto.

Goedkoop Velgen Voor Personenauto's Kopen

Dit is wel afhankelijk van hoe de spoorverbreders gemonteerd zijn en voor welke spoorverbreders u kiest - banden en velgen kopen. Bij dikkere spoorverbreders kunnen de wielen aanlopen in de wielkasten en de stuuruitslag kan verminderen. Met de stuuruitslag bedoelen we hoe ver u het stuur naar rechts of naar links kunt draaien. De ET-waarde en de correcte maten spacers bepalen voor uw auto Alle auto’s hebben een ET-waarde.

De ET-waarde van de velg geeft aan hoe diep de naaf in de velg gaat, ten opzichte van het midden van de velg (banden en velgen kopen). Als de velgen een hogere positieve ET-waarde hebben, dan heeft dit tot gevolg dat de wielen verder naar binnen staan. Hierdoor kunnen de wielen aanlopen. U hebt vaak spoorverbreders nodig wanneer u andere velgen monteert met een grotere ET-waarde.

Op Zoek Naar Velgen? Je Vindt Ze Hier

Met de juiste maat spoorverbreder brengt u deze weer naar buiten. Als u een spoorverbreder laat monteren, komen de wielen verder naar buiten te staan. Met een spoorverbreder kunt u dus de ET-waarde aanpassen. Als u besluit om spacers aan te schaffen voor uw auto, dan wilt u uiteraard alleen profiteren van de voordelen die spoorverbreders met zich meebrengen.

Maar wat is nu de beste maat en hoe wordt deze bepaald? Spoorverbreders zijn verkrijgbaar in verschillende diktes die lopen van 5 mm tot 40 mm. De dikte van de spoorverbreder bepaalt hoe ver de wielen naar buiten steken. Bij het kiezen van de correcte spoorverbreder heeft u de ET-waarde van uw auto nodig.

Stalen Velgen Met Zomerbanden Kopen

Op deze website vult u het merk, model en bouwjaar van uw auto in en vervolgens krijgt u de ET-waarde van uw auto te zien. Hebben uw wielen bijvoorbeeld een ET-waarde van 40 en heeft u voor uw auto een ET-waarde van 35 nodig, dan zou een spoorverbreder van 40-35=5 mm een goede keuze zijn.

Bij ons vindt u gegarandeerd de spoorverbreder die u zoekt. Onze deskundige vakspecialisten kijken graag met u mee welke spoorverbreder de beste is voor uw auto. Ook voor de montage kunt u bij Automat Drachten terecht. Neem dus contact met ons op als u nog vragen heeft of spoorverbreders wilt aanschaffen en laten monteren.

Velgen Kopen - Apk Super Service

Met geschikte spacers verbetert u niet alleen de rijkwaliteiten van uw auto, maar verhoogt u ook uw veiligheid op de weg! Gerelateerde artikelen Op de website van Automat Drachten vindt u tientallen artikelen met waardevolle informatie. Heeft u deze artikelen al gelezen: Heeft u nog vragen over het kopen van slotbouten en -moeren, velgen, het wisselen van de bandenset of een ander onderwerp? Neem dan contact op met ons.

We zijn altijd bereid uw vragen te beantwoorden en helpen u graag verder .

Velgen Kopen? Alle Velgen Online

Waarom de velgen reinigen? Het komt weleens voor dat je de auto hebt gewassen en Geen zin hebt om ook nog de banden en velgen schoon te maken. Er wordt weleens gedacht dat alleen afspoelen met water voldoende is voor de wielen. Door alleen de wielen af te spoelen gaat vaak het hardnekkige vuil er niet af.

Dit ontstaat wanneer de remblokken zich vastzetten in de remschijven. Doordat de stof verbrandt, hechten kleine deeltjes zich aan de velgen, het is niet te voorkomen dat er deeltjes stof en remstof op de velgen blijven zitten, maar je kan het wel bestrijden met onze velgenreiniger. Wij hebben de beste velgenwax en velgenborstel om dit probleem te bestrijden en schade aan je velgen te voorkomen.

Originele Banden & Velgen Kopen?

Velgen - Lichtmetalen Velgen Kopen Online?Aluminium Velgen, Aluminium Autovelgen

De velgen gaan alle verwachtingen voorbij. Het is de oplossing voor doffe en glansloze autovelgen. De Turtle Wax Redline Wheel Cleaner geeft oude auto velgen een tweede leven. Is de velgenwax voor elk materiaal geschikt? De velgen wax kan gebruikt worden bij alle lichtmetalen velgen, stalen velgen en plastic wieldoppen.Verder zorgt de velgenreiniger ervoor dat je in vijftien minuten snel en gemakkelijk schone en glanzende velgen hebt. De velg wax is zeer effectief en doet voor 90 procent van het werk voor je. Als je de auto wax hebt aangebracht kleurt hij al het vuil van de velg in de kleur rood, zo is goed te zien waar het vuil zich bevindt.

Navigation

Home

Latest Posts

Oz Racing Velgen

Published Jun 22, 22
8 min read

Oz Velgen

Published Jun 06, 22
3 min read

Velgen - Oz Racing

Published Jun 04, 22
4 min read